Harjoituskausi on käynnistynyt!

Harjoittelemme harjoitussuunnitelman mukaisesti tiistaisin klo 18 alkaen. Mikäli sinua kiinnostaa ilmainen, haasteellinen harrastus, niin olet tervetullut mukaan. Meillä on mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin ja mikäli olet valmis sitoutumaan normaalin peruskunnon edellyttämään koulutukseen, sinulla on 18-vuotta täyttäessäsi mahdollisuus päästä mukaan, asetuksen edellyttämän koulutuksen suoritettuasi, hälytysosaston toimintaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s